Termeni si conditii

Website-ul www.alvergreen.ro este proprietatea ALVER GREEN SRL.

Pentru utilizarea website-ului nostru si pentru contractarea oricaror servicii pe care le oferim, va rugam sa aveti in vedere “Termenii si conditiile de utilizare”.

DEFINITII

UTILIZATOR = persoana care viziteaza website-ul www.alvergreen.ro
CLIENT = orice persoana care ne contacteaza in vederea contractarii unor servicii
PRESTATOR = ALVER GREEN SRL, cu sediul in Bucuresti, Prelungirea Garii Catelu, nr 12, sector 2.
BENEFICIAR = persoana care a contractat oricare dintre serviciile noastre (beneficiarul poate fi persoana fizica sau juridica).

1. Contractare servicii

Pentru contractarea oricaror servicii pe care le oferim, este necesar sa acceptati termenii si conditiile prezentate. Neacceptarea termenilor si conditiilor duce la imposibilitatea incheierii vreunui contract intre dvs. si ALVER GREEN SRL

2. Drepturile de autor
Atat designul cat si continutul website-ului nostru, www.alvergreen.ro, apartin ALVER GREEN SRL, fiind protejate de legislatia in vigoare cu privire la proprietatea intelectuala.

3. Solicitarea ofertelor de pret
Ne puteti contacta in vederea obtinerii unei oferte de pret pentru produsele pe care ati dori sa le achizitionati, folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, sau la numarul de telefon 0765.512.277 si va vom raspunde in cel mai scurt timp. Insa, pentru a primi o oferta de pret cat mai corecta pentru produsele dorite, este necesar ca dvs sa ne transmiteti date complete si corecte, ori sa stabilim o intalnire in cadrul careia sa dezbatem toate aspectele necesare. In cazul in care datele furnizate sunt incorecte sau incomplete, nu suntem raspunzatori de eventualele neplaceri cauzate datorita acestui fapt ori de pretul ofertat.

4. Facturare, plata, stergere/suspendare servicii
Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform celor agreate cu beneficiarul. Termenul de plata este cel specificat pe factura, intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului in prealabil, serviciile urmand a fi reactivate dupa efectuarea platii.

5. Litigii
Eventualele litigii ce decurg din derularea contractului incheiat intre beneficiar si ALVER GREEN SRL, vor fi soluţionate pe cale amiabilă, iar în caz de nerezolvare a acestora, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti din România.

6. Proprietatea intelectuala

ALVER GREEN SRL este proprietarul tuturor materialelor si informatiilor prezentate pe website-ul www.alvergreen.ro. Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea acestora, catre alte parti terte.

[ultimate_gdpr_terms_accept]

Customer login

parola uitata